2
Chrysler-limousine
3
1
previous arrow
next arrow

Limousine vervoer Arrangementen

Wij beschikken over verschillende arrangementen:

Gala


Een echt gala, waarbij de mannen een smoking dragen en de dames in het lang gekleed gaan, vraagt gewoon om een limousine. Dan is het plaatje pas echt af. In heel Nederland brengt en haalt Limo Service Nederland elk jaar gasten naar en van het Oestergala, maar ook in andere delen van het land kunt u in stijl arriveren.

Meer informatie

Kinderfeestjes

kinderfeestje-480x240
Kinderen vinden het heerlijk om zich onder te dompelen in luxe. Wat is er leuker dan eindelijk eens meemaken hoe het is om in zo’n mooie limousine te zitten? Limo Service Nederland brengt ze met alle plezier veilig naar een feestlocatie en verzorgt het brengen en halen van de feestgangertjes. Daar hebt u dus geen omkijken meer naar.

Meer informatie

V.I.P. Vervoer

vip-vervoer-480x240
Op sommige personen wil je indruk maken en door een limousine te huren lukt dat gegarandeerd. Komt er een beroemdheid of een belangrijke zakenrelatie op bezoek? Zorg dan dat hij of zij u en uw bedrijf niet snel vergeet. De comfortabele rit zal zeker gewaardeerd worden.

Meer informatie

 

Themafeesten

themafeest-480x240
Vrijgezellenfeest, Personeel- feest, Bedrijfsfeest. Op zo’n bijzondere avond wil niemand de Bob zijn en is het dus fijn om een chauffeur mee te nemen. Laat de chauffeurs van Limo Service Nederland nou ook nog beschikken over een prachtige wagen! Op weg naar de feestlocatie kan het feest dus al beginnen.

Meer informatie

Bruiloften

trouwerij-480x240
Op de grote dag huren de meeste mensen bijzonder vervoer. Met een limousine weet je zeker dat alle ogen gericht zijn op de personen waar het die dag om gaat: het bruidspaar. Maar de limousine kan natuurlijk ook gebruikt worden om gasten in te vervoeren. Zij kunnen ontspannen feestvieren omdat ze zelf niet hoeven te rijden.

Meer informatie

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram