2
Chrysler-limousine
3
1
previous arrow
next arrow

Over ons

Limousineverhuurbedrijf Limo Service Nederland

over-ons

Limo Service Nederland is een full service limousineverhuurbedrijf. Onze diensten zijn in te schakelen bij allerlei speciale gelegenheden. U ziet onze limousines dan ook regelmatig voorbij komen in de omgeving van Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Utrecht.

Meestal mogen wij aanwezig zijn bij vrolijke momenten zoals bruiloften, vrijgezellenfeesten, verjaardagen en evenementen, waarbij de limousine de sfeer verhoogt. Maar limousines lenen zich ook heel goed voor het vervoer van familieleden bij een rouwplechtigheid.

Een limousine huren is natuurlijk ook een fantastische manier om iemand een speciaal gevoel te geven. Dat kan een geliefde, een vriend of een familielid zijn, maar ook een belangrijke zakenrelatie zal uw bedrijf niet snel vergeten na een heerlijke rit in één van onze limousines.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij goed inspelen op de wensen van onze klanten. Elk verzoek wordt met zorg uitgevoerd. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Betaalbare limousine huren in heel Nederland!

Een betaalbare limousine huren? U huurt bij Limo Service Nederland al een luxe limousine vanaf 145 euro. Prijs is incl. BTW, brandstof, vrije kilometers, aan- en afrijtijden, verzekering en een geheel in stijl geklede chauffeur. De stijlvolle limousines van Limo Service Nederland rijden door heel Nederland. Maak een speciale gelegenheid bijzonder.

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram
Chat openen
Neem contact op!
Hallo,
Kan ik u helpen? Ik ben bereikbaar via whatsapp. Na 17uur ook telefonisch!